Bölümümüz öğretim üyeleri danışmanlığında gerçekleşen Üniversite - Sanayi işbirliği Projeleri

2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023/2. Döneminde Eczacılık ve Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ile Bölümümüz Öğretim Üyelerinin Sanayi Danışmanlığını yaptığı 5 adet proje kabul almıştır. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burçak Gürbüz'ün Akademik Danışmanlığı ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Sesal'in SesalLab ARGE şirketi iştirakiyle sanayi danışmanlığını yaptığı 4 adet proje,  Biyomühendislik Bölümü öğrencisi Beyza Nur Erdoğan, Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahu Altınkut Uncuoğlu'nun Akademik Danışmanlığı ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yıldız Aydın'in TarLab ARGE şirketi iştirakiyle sanayi danışmanlığını yaptığı 1 adet proje kabul edilmiştir. Tüm öğrenci ve danışmanları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

24üni sanayi projeler.jpg (151 KB)

24csesal.jpg (17 KB)24sesallab.jpg (5 KB)

24yaydin.jpg (9 KB)24tarlab.jpg (6 KB)